Huset

Kapitel 1

I Nikodems militärbas bor Nikodem, potin, sergey och isak. Runt militärbasen finns bara machinegun, snipertorn, c4 och landminor. Sköter  om sniper-tornet, Nikodem machinegun, potin sköter landminor och Isak sköter C4. Uppe finns vapenskydd med vapen,ammo,minor,C4,granater och flashbangs. Och allt finns på finnsta stigen 60.

Kapitel 2

Nikodem (den unga militären) är 12 år och är en psykopat för att han springer, runt med en machinegun. Han intresse är att fixa vapen. Hans egenskap är att han siktar i 0,0000000001 sekunder. Nikodem har inga bekymmer. Hela hans lägenhet är helt blå. Och han mår dåligt för att han mördade bara 3 personer i hela sitt liv

Kapitel 3

Putin är 95 år och sköter om landminor. Hans intresse är är sprängmedel. Hans egenskap är att stänga av landminor och C4. Hans problem är att han har bara en hand. Hans lägenhet är helt svart med bara en svart säng och han mår dåligt.;(

Kapitel 4

Isak är 15 år och jobbar med C4 hans intresse är natur och hans egenskap är att se fler saker än andra. Hans lägenhet är helt blå. Och han mår dåligt.

Kapitel 5

Sergey är 105 år och jobbar på snipertornet. Hans intresse är att göra droger hans egenskap är att han kan bra so. Hans hans problem är att han tar droger. Hans lägenhet är helt vit av droger. Och han mår bra.

Kapitel 6

Nikodem ordnar en fest som är i militärbasen för att Nikodem fyller 13 år. Det finns chips och coka cola. Och man kan köpa och skjuta ev. G18. Emil och Nikodem för att Nikodem köpte sista pistolen.

kapitel 7

Nikodem upptäcker att tomas Larsson fick ebola och Nikodem skjuter honomn så att han slutar lida och 90% personer begick självmord för att dem är rädda att har ebola.

kapitel 8

Medans Tomas har ebola så märker Potin att någon försöker stjäla vapen då hörs ett skott och alla levande är rädda. Då skjuter Nikodem tjuven. När alla gick fram för att se vem det var och det var Baraq Obama

Kapitel 9

Ett rykte uppstår om att Nikodem är en mördare för att han dödade Tomas. Först började Sergej genom att säga till Emil , Emil till Fayed... Till slut fick Nikodem veta det så Nikodem slår ihjäl Sergej.

Kapitel 10

Sjukhus besöket

Till slut håller Sergej på att dö av blodförlust. Men han kämpar för livet när han är i sjukhuset opereras han. När han vaknar efter 5 år vaknar han till liv igen oc han kan åka hem


Write a comment

Comments: 0